FLY EXPO 1

Zomercollectie#2 – De keuze van de bezoekers

24.06 > 18.09.16

Voor de tweede editie van onze zomercollectie mocht het publiek zijn favoriete werken uitkiezen uit de rijke collectie van het museum. Dit is een unieke kans om de vele kunstwerken van kunstenaars zoals Yassir Amazine, Aloïse Corbaz, Antonio Dalla Valle, Serge Delaunay, Paul Duhem, Jill Galliéni, Juanma Gonzalez, André Robillard en nog vele anderen te (her)ontdekken… evenals nog nooit getoonde werken en de recentste aanwinsten van het art & marges museum. De lievelingswerken van het MadMusée (Luik) en het Museum Dr. Guislain (Gent) vervolledigen deze tentoonstelling.

In het kader van de 100 masters op initiatief van de Brusselse Musea.

100 masters

 

 

 

 

 

Vince Les Cracks WEB

CRACKS

24.06 > 18.09.16

(tentoonstelling / installatie in de “Coup de coeur” zaal - eerste verdieping)

Je ziet ze elke dag. Alleen is er misschien geen oogcontact. Het zijn hun blikken die dit project bepalen. De werkwijze luidt als volgt : Vincen Beekman heeft wegwerpfotoapparaten uitgedeeld aan de bewoners van de straat. Antony, BB, Shériff, Claudia, Papa Jan, Julien en Fabian hebben een paar momentopnames vastgelegd die een vorm van mozaiëk van hun eigen levens vormen.

Recyclart door toedoen van Vincen Beeckman; een project in het kader van Summer of Photography

Op vertoon van je ticket (open spaces | secret places. Works from the SAMMLUNG VERBUND, Vienna ou Dey Your Lane! Lagos Variations) krijg je korting op de tentoonstellingen van de partners* van de Summer of Photography en omgekeerd. Aanbod niet cumuleerbaar met andere kortingen.

*Partners : Art & Design Atomium Museum (ADAM), art & marges museum, Botanique, BOZAR, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, WIELS.

summer of photography 2016 WEB

 

 

 

Agenda

Finissage van de Zomercollectie#2 tentoonstelling - 18/09/2016. Geleid bezoek om 14 uur.

Festival Multi Ordinary. 28/09/2016 > 02/10/2016

Vernissage van "De wereld redden?". 30/09/2016. Van 18u tot 20u.

Vernissage van de "Gustav Mesmer" tentoonstelling. 09/02/2017. Van 18u tot 20u.


Het art & marges museum is nu op TripAdvisor 

Logo 1