Facebook Art et Marges Youtube Art et Marges Mail Art et Marges instagram Art et Marges

Newsletter

FR | NL | EN

Hoogstraat, 314

1000 Brussel

AGENDA

Activiteit voor de allerkleinsten in het frans : Het licht dat raakt.

Activiteit voor de allerkleinsten en hun ouders (0-5 jaar)

In het mysterieuze halfdonker gaat kunstenares Maria Dermitzaki spelen met het licht om u het wonder te laten ontdekken van de werken die deel uitmaken van de tentoonstelling “vrouwen in de art brut”. De kleintjes worden uitgenodigd om niet alleen te kijken maar ook zelf actief deel te nemen aan deze magische gebeurtenis, op maat van families.

Verplichte inschrijvingen : info@artetmarges.be ou 02 533 94 90

PAF : 6 euros per persoon

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer info

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer info

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het art&marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer info