FR NL EN
FR NL EN
AGENDA

Gratis geleid bezoek van "Rencontres intergalactiques”!

Art et marges museum organiseert op de eerste zondag van de maand een gratis rondgeleid bezoek, deze keer van de tentoonstelling “Intergalactische ontmoetingen” die haar laatste week ingaat. Een mooie gelegenheid om een laatste keer de ruimtelijke werken van André Robillard en Serge Delaunay te ontdekken of nog eens terug te zien.

Reservatie verplicht : info@artetmarges.be

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer info

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer info

Pedagogisch dossier

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer info