Facebook Art et Marges Youtube Art et Marges Mail Art et Marges instagram Art et Marges

Newsletter

FR | NL | EN

Hoogstraat, 314

1000 Brussel

AGENDA

Nocturne van de Brusselse musea

Drie dagen voor het einde van de tentoonstelling zomercollectie #3 (einde tentoonstelling op zondag 23/09/18), nodigen wij u uit op onze nocturne van de Brusselse musea.
Op het programma:

  • de artiesten Michel Goyon en Thibaut Baronheid zullen aanwezig zijn.
  • mogelijkheid om een kunstwerk in zeefdruk op uw T-shirt te laten zetten! ( Breng een T-shirt in een lichte kleur mee !)
  • onze medewerkers zullen u alles vertellen over onze collectie outsider kunst!

Wij verwachten u !

4 euros / 2 euros

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer info

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer info

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het art&marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer info