FR NL EN
FR NL EN
AGENDA

Leuk bezoek en creatieve workshop voor kinderen in de tentoonstelling "Lisières".

6-12 jaar oud / Prijs: 6€ per kind (Gratis voor de kinderen van de Marollenwijk)

Speels verkennen we de dunne grens tussen mens en natuur, tussen de mensen en de dierenwereld. De werken uit de tentoonstelling « Scheidslijnen » tonen ons de weg. Uiteindelijk gaan we zelf de artistieke toer op om alle grenzen tussen het dierenrijk en het mensdom te overstijgen. (ludiek parcours doorheen de tentoonstelling met een creatief-magisch atelier.)

Bij inschrijving: 02/533 94 90 of info@artetmarges.be

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer info

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer info

Pedagogisch dossier

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer info