Facebook Art et Marges Youtube Art et Marges Mail Art et Marges instagram Art et Marges

Newsletter

FR | NL | EN

Hoogstraat, 314

1000 Brussel

AGENDA

Creatieve namiddag voor kinderen !

De expo “ Guy Brunet, filmmaker- Josselin Pietri, karateka” wordt bevolkt door kartonnen silhouetten, karateka’s in slip, kunstwerken uit papier en karton die allen de wereld van de cinema oproepen. In het atelier wordt gewerkt met karton, kleur en decors.

Laat de tentoonstelling je inspireren tot het maken van een eigen filmpje. In het hartje van de woestijn, in de ruimte, in China Town….

Spelsbezoek en creatieve workshop

Tweede week van de paasvakantie

Activiteit voor kinderen vanaf 6 jaar - 4 euros

Reservatie : 02 533 94 90 - info@artetmarges

U kiest! (rondleiding op maat)

In het kader van de Erfgoeddag.

U kiest zelf de kunstwerken die aan bod zullen komen tijdens de rondleiding. Maak je selectie uit de kunstwerken van Guy Brunet en Josselin Pietri, twee cinefiele autodidacten, en een aantal werken uit onze permanente collectie.

…Kom binnen outsiderkunst!

Gratis inkom en geleid bezoek met reservatie : 02 533 94 90 - info@artetmarges

Geleid bezoek « Guy Brunet, filmmaker - Josselin Pietri, karateka »

Laaste dag van de tentoonstelling.

Geleid bezoek inbegrepen in uw inkomsticket.

Met reservatie: 02 533 94 90 - info@artetmarges

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer info

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer info

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het art&marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer info