FR NL EN
FR NL EN
AGENDA

VERNISSAGE PHOTO | BRUT BXL

JEAN-MARIE MASSOU

& SI TU N’VIENS PAS J’TE SCALPE

17u30 Boeksignering voor JEAN-MARIE MASSOU (Collectif La Belle Brute) en LA DEVINIÈRE (Vincen Beeckman).

18u30 et 20u André Bargues en het collectief La Belle Brute spelen Massou! André Bargues, voormalig burgemeester van Marminiac en accordeonist, en het collectief La Belle Brute hebben sinds de dood van Jean-Marie Massou in 2020 de vereniging van Massou's vrienden opgericht: Le Sidéral voor de verspreiding en het behoud van zijn werk. Samen zullen ze enkele van Jean-Marie's meest geliefde nummers spelen ter ere van hem.

Voor en tussen de concerten door DJset van Philippe de la Devinière

21u Afterparty in de PETIT LION met het beroemde duo discjockeys PIPO en BIMBO (Hoogstraat 232, 1000 Brussel)

Gratis vernissage zonder reservatie

GROEP EN GELEID BEZOEK

VISUEEL GEHANDICAPTE BEZOEKERS

(enkel in het FR) Onze FR gidsen zijn opgeleid in audio-beschrijving, dus neem contact met ons op voor een bezoek op maat: alix.hubermont@artetmarges.be

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer informatie

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer informatie

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer informatie