FR   NL   EN
FR   NL   EN
AGENDA

DIMANCHE PLUS QUE GRATUIT | VIDÉOMUZ FOR KIDS

Elke eerste zondag van de maand is de toegang tot het museum gratis. En op deze eerste zondag van december maken we van de gelegenheid gebruik om je kennis te laten maken met het project VidéoMuz, dat is opgezet in samenwerking met de collectie van het Art et marges museum.
Sinds september is een team jongeren uit de MJ88 hard aan het werk om een videogame te maken die het begrip Art brut verkent. Kom de hele dag gratis naar de tentoonstelling NOEM HET GEEN ART BRUT en probeer dit onclassificeerbare videospel uit!

In het kader van het participatieve digitale programma: VideoMuz For Kids , met Art&Publics, Action Média Jeunes en Maison de jeunes 88

Rondleiding om 14u (in het FR) : reserveer op accueil@artetmarges.be
Alle publieken | gratis

Cover Artwork Hideki Oki

BLURRY LANDSCAPES | LA JUNGLE
EXPO EN VOORSTELLING VAN HET ALBUM

Het Art et marges museum, We Insist Boutique! en het duo La Jungle nodigen je uit voor de opening van hun efemere tentoonstelling BLURRY LANDSCAPES. Jim en Roxie van La Jungle presenteren hun album in de vorm van een korte talk. Ze zullen het hebben over hun lange samenwerking met meer dan twintig Art brut kunstenaars.

De presentatie vindt plaats in het museum om 18.00 uur. De tentoonstelling van originele werken rond Blurry Landscapes zal te zien zijn bij We Insist! (onze buren: rue Haute, 306). Let op: La Jungle speelt die avond niet live, maar je kunt wel een exemplaar van het album op cd of vinyl mee naar huis nemen.

Gratis | Geen reservering nodig

GROEP EN GELEID BEZOEK

SOCIALE SECTOR EN ONDERWIJS

Onze rondleidingen zijn geschikt voor alle doelgroepen vanaf 4 jaar (inclusief leerlingen Nederlands, alfabetisering, personen met een verstandelijke beperking, psychisch kwetsbaarheid). Laat ons bij het boeken weten wat de specifieke behoeften van je groep zijn.

Meer informatie

CULTURELE GROEPEN EN PRIVÉ-INITIATIEVEN

De gids zal je begeleiden op een reis van reflectie en genot van deze buitengewone werken, die de diversiteit van creatieve vormen onthullen en alle artistieke gebieden verkennen (schilderkunst, beeldhouwkunst, assemblage, collage, muziek, dans, enz.)

Meer informatie

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer informatie